Le portail officiel :Ville de MontréalAccueilMon dossierAideEnglish
Site Web du Réseau des bibliothèques publiques de MontréalCatalogue Nelligan :  Toutes les collections – Adultes et Jeunes
 

Réserver ce titre Ajouter à vos coups de coeur Ajouter au panier Retourner à la liste Limiter / Trier la recherche Nouvelle recherche
 
 
 

 
     
Limiter la recherche aux exemplaires disponibles

 
     
 
Titre Will write for food : the complete guide to writing cookbooks, blogs, memoir, recipes, and more / Dianne Jacob.
Auteur Jacob, Dianne, 1955- author
Éditeur Boston, MA : Da Capo Lifelong, A Member of the Perseus Books Group, 2015.
Résultat Titre précédent Titre suivant  
 
Sujet anglais Food writing
Cookbooks
Sujet français Cuisine -- Art d'écrire
Livres de cuisine
Description xii, 353 pages ; 23 cm.
Édition Third edition, DeCapo Press 2015 edition.
Bibliographie Includes bibliographical references and index.
Dépouillement What, exactly, is food writing? -- The gastronomical you -- The food writer's "mise en place" -- On food and blogging -- Going solo as a freelance writer -- Dining out -- The cookbook you've always wanted to write -- Mastering the art of recipe writing -- Crafting memoir and nonfiction -- A recipe for good fiction -- How to get your book published -- Bringing home the bacon.
Résumé For more than 15 years, writing coach, editor, and blogger Dianne Jacob has taught food lovers how to take their passion from the plate to the page. Now, Jacob has revised and updated her award-winning guide. Whether you've been writing for years or are just starting out, Will Write for Food offers what you need to know to succeed and thrive.
ISBN 9780738218052 (pbk. : alk. paper)
   
   
 
Bibliothèque Note Cote Statut
 INTERCULTURELLE - Adultes - Documentaires  COLL. ANGL.  808.06664 JAC  DISPONIBLE
 
 
 
   
    Résultat Titre précédent Titre suivant

 
 
  Crédit, bandeau Nelligan :
Roseline Granet, Monument à Émile Nelligan (2005).
Square Saint-Louis, arrondissement du Plateau-Mont-Royal, ©Ville de Montréal 2006.