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Site Web du Réseau des bibliothèques publiques de MontréalCatalogue Nelligan :  Toutes les collections – Adultes et Jeunes
     
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Sujets français (1-4 de 4)
Viande -- Coupes

1

Livre  
The butcher's guide to well-raised meat : how to buy, cut, and cook great beef, lamb, pork, poultry, and more
New York : Clarkson Potter, 2011.




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2

Livre  
Meat : a kitchen education
Berkeley : Ten Speed Press, c2010.
ix, 326 p. : col. ill. ; 26 cm.



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3

Livre  
The meat cookbook
New York, New York : DK Publishing, 2014.
320 pages : illustrations (chiefly color) ; 29 cm.



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4

Livre  
Whole beast butchery
San Francisco : Chronicle Books, 2012.
239 p. : ill. (chiefly col.) ; 27 cm.



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  Crédit, bandeau Nelligan :
Roseline Granet, Monument à Émile Nelligan (2005).
Square Saint-Louis, arrondissement du Plateau-Mont-Royal, ©Ville de Montréal 2006.