Le portail officiel :Ville de MontréalAccueilMon dossierAideEnglish
Site Web du Réseau des bibliothèques publiques de MontréalCatalogue Nelligan :  Toutes les collections – Adultes et Jeunes
 

Réserver ce titre Ajouter à vos coups de coeur Ajouter au panier Retourner à la liste Nouvelle recherche
 
 
 

 
     

 
     
 
Titre The hunter's guide to butchering, smoking & curing wild game & fish / Philip Hasheider.
Auteur Hasheider, Philip, 1951-
Éditeur Minneapolis, Minn. : Voyageur Press, 2013.
Notice 4 de 8
Résultat Titre précédent Titre suivant
 
 
Sujet anglais Game and game-birds, Dressing of.
Slaughtering and slaughter-houses.
Meat cutting.
Meat -- Preservation.
Cooking (Venison)
Cooking (Game)
Sujet français Gibier -- Habillage
Bétail -- Abattage
Viande -- Coupe
Viande -- Conservation
Cuisine (Venaison)
Cuisine (Gibier)
Description 224 p. : col. ill. ; 24 cm.
Note Glossary.
Index.
Résumé "... offers essential tips and background information, as well as coveted recipes, for hunters, chefs, and food lovers alike. The book takes you from field dressing to skinning and cutting the carcass, to preserving and storing, to making sausage and cured meat, to preparing delicious, well-rounded meals for the dinner table. It offers detailed step-by-step instructions, complete with illustrations and full-color photography, as well as a variety of mouthwatering recipes."-- Provided by publisher.
ISBN 9780760343753 (pbk.)
Autre titre Butchering, smoking & curing wild game & fish.
   
   
 
Bibliothèque Note Cote Statut
 PARC-EXTENSION - Adultes - Documentaires    799.25 H  DISPONIBLE
 PIERREFONDS - Adultes - Sports, loisirs et plein air    799.25 HAS  DISPONIBLE
 
 
 
   
   
Notice 4 de 8
Résultat Titre précédent Titre suivant

 
 
  Crédit, bandeau Nelligan :
Roseline Granet, Monument à Émile Nelligan (2005).
Square Saint-Louis, arrondissement du Plateau-Mont-Royal, ©Ville de Montréal 2006.