Le portail officiel :Ville de MontréalAccueilMon dossierAideEnglish
Site Web du Réseau des bibliothèques publiques de MontréalCatalogue Nelligan :  Toutes les collections – Adultes et Jeunes
 

Ajouter à vos coups de coeur Ajouter au panier Retourner à la liste Nouvelle recherche
 
 
 

 
     
Limiter la recherche aux exemplaires disponibles

 
     
 
Titre The science of skinny : start understanding your body's chemistry and stop dieting forever / Dee McCaffrey.
Auteur McCaffrey, Dee.
Éditeur Boston, MA : Da Capo Lifelong, 2012.
Résultat Titre précédent Titre suivant  
 
Sujet anglais Weight loss
Natural foods
Sujet français Perte de poids
Aliments naturels
Description xvii, 430 p. : ill. ; 23 cm.
Édition 1st Da Capo Press ed.
Note Includes index.
Bibliographie Includes bibliographical references (p. 398-399, 411-420) and index.
Résumé With scientific research, her own chemistry background, and the traditional diets of our not-so-distant ancestors as her guide, Dee McCaffrey casts new light on an age-old wisdom: eating foods in their closest-to-natural form is the true path to sustained weight loss. It is, in fact, the remedy for almost any health problem. We are so far removed from foods in their natural state that we now call them 'health foods,' a sad admission that we've compromised our health for the sake of convenience. The Science of Skinny aims to create a space for change, to educate and enlighten readers on the value of proper nutrition so that they can find a healthier and more life-affirming relationship with their bodies and the food they eat-- Source other than Library of Congress.
ISBN 9780738215570
   
   
   
 
 
   
    Résultat Titre précédent Titre suivant

 
 
  Crédit, bandeau Nelligan :
Roseline Granet, Monument à Émile Nelligan (2005).
Square Saint-Louis, arrondissement du Plateau-Mont-Royal, ©Ville de Montréal 2006.